Cricut Snijmat Variety Pack 12x24" (3-pack)

€29,99
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Set van 3 lange (61cm) snijmatten: een licht - , standaard- en sterk klevende. Geschikt voor de Cricut Maker®- en Cricut Explore®-snijmachines.

Laat al je wensen uitkomen en bespaar flink wat geld met dit gevarieerde pakket machinematten met een breed scala aan snijmaterialen, van delicaat papier tot zwaarder speciaal karton, vinyl, opstrijkvinyl en meer. Ontwikkeld om als interface tussen je materiaal en je Cricut-machine te fungeren. Elke herbruikbare mat houdt je materiaal op zijn plaats terwijl het wordt gesneden, en je kunt afgewerkte stukken netjes verwijderen zodra een snede is voltooid. Elke mat is speciaal ontwikkeld om de best mogelijke hechting en de langst mogelijke levensduur te garanderen. Voor gebruik met Cricut Maker®- en Cricut Explore®-snijmachines.

Gebruik de LightGrip Mat voor standaardpapier, licht karton en vellum, StandardGrip voor zwaar karton, opstrijkbaar vinyl en gewoon vinyl en StrongGrip voor special papier, karton, gevoerde stof en nog veel meer.

Tips:
Plaats de doorzichtige beschermfolie over de mat voor het opbergen, om hem vrij te houden van papierresten en stof.
Gebruik de schraper om overtollige stukken weg te schrapen en de spatel om afgesneden afbeeldingen voorzichtig te verwijderen.
Gebruik voor de beste prestaties de aanbevolen materiaaltypen op de matten.

 

3 herbruikbare machinematten 30,5 cm x 61 cm (12" x 24")
Snij alle essentiële materialen, van delicaat papier tot zwaardere speciale materialen
Samengesteld voor de best mogelijke hechting en de langste levensduur
Voor snijmachines van de Cricut Maker®- en Cricut Explore®-familie

 

LightGrip-mat 30,5 cm x 61 cm
StandardGrip-mat 30,5 cm x 61 cm
StrongGrip-mat 30,5 cm x 61 cm