Een artikel retour sturen

Feeërieke's Magische Herroepingsdans

Soms gebeurt het dat zelfs de meest magische aankoop niet helemaal in jouw toverwereld past. Geen zorgen! Bij Feeërieke begrijpen we dat de beste spreuken soms kunnen veranderen.

Dus, als je je bedenkt binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je betoverende pakketje, roep dan snel 'Ik herroep!' naar [email protected]! Onze tovermail-feeën zullen je vervolgens een retourdocument toesturen.

Nu komt het enige lastige deel: de terugtocht van jouw magische schat. Breng het terug in zijn originele verpakking, alsof het rechtstreeks uit de toverkist komt. Elektronische toestellen moeten hun verpakking behouden - als het verzegeld is, houden we de magie intact!

Een kleine waarschuwing: het terugsturen van jouw betoveringen gebeurt op eigen risico en kosten, dus zorg voor een vleugje bescherming tijdens de tocht!

Zodra jouw artikelen terug in Feeërieke's betoverde rijk zijn, en ze net zo magisch zijn als toen ze vertrokken, toveren wij jouw geld terug naar jouw rekening binnen de 14 dagen!

Oh, en voor artikelen die betoverd zijn door acties of kortingscodes, kunnen we alleen een tegoedbon aanbieden als terugbetaling - zo blijft de betovering op zijn best!

Houd er rekening mee dat voor de 'speciaal op maat getoverde items', we de retourtoverstaf niet kunnen gebruiken. Die blijven in jouw magische collectie!

Mocht je vragen hebben over het herroepingsdansje, laat het ons weten!

Met magische groeten, Het Feeërieke Team