Contact & klantenservice

Welkom bij Feeërieke's Magische Klantenservice!

Heb je een vraag, een wens of een mysterie dat opgelost moet worden? Vrees niet! Ons team van helpers staat paraat tijdens de winkeluren om jouw vragen te beantwoorden.

 • Bel ons op 050/ 65 87 50 - Onze eenhoorns staan klaar om de telefoon op te nemen en je te begeleiden door een wereld van antwoorden.
  of
 • Maak een support ticket aan via jouw account op de website, zo weten we meteen wie je bent en kunnen we je best van dienst zijn.
  of
 • Vul het contactformulier op deze pagina in, zo simpel kan het zijn.
  of
 • Stuur een postduif naar [email protected] - Laat je boodschap achter en onze magiërs zullen binnenkort antwoorden met hun toverstaf van kennis.
  of
 • Voor een directe betovering, ga naar onze website en ontdek onze Live Chat-functie - Onze wonderbaarlijke assistenten staan klaar om in real-time jouw vragen te beantwoorden.

Let op! Onze tovenaars vragen vriendelijk om slechts één kanaal te gebruiken om te communiceren, om te voorkomen dat we jouw bericht op verschillende manieren moeten ontcijferen. We zijn vastberaden om jouw betoverende ervaring zo soepel mogelijk te maken!

Bij Feeërieke geloven we in kwaliteit, magie en uitstekende service. Aarzel niet om contact met ons op te nemen - we spreiden graag onze vleugels van dienstbaarheid om jou te helpen!

Betoverende groeten, Het Feeërieke Team