Algemene Voorwaarden

Feeërieke's Regels voor Magische Koopjes

Prijzen: Alles hier draait om euro's, inclusief btw. De verzendkosten? Die verstoppen zich soms onder een betoverde steen, dus hou ze in de gaten!

Aansprakelijkheid: We doen ons best om alles magisch te beschrijven, maar soms kunnen kleuren een toverdansje doen op je scherm.

Herroepingsrecht: Je hebt 14 dagen om te zeggen: 'Hocus Pocus, ik wil 't niet meer!'. Maar let op, als je elektronica uitpakt, blijft die betovering best intact.

Schade/Fouten: Als er iets mis is met je betoverde pakketje, tover dan duidelijke foto's en vertel ons wie de betoveringen inpakte! Bewaar ook alle dozen - wie weet, misschien zit daar een onverwachte verrassing in!

Betalingsvoorwaarden: Betoveringen hebben tijd nodig om uit te komen, maar betalingen doen we het liefst binnen 14 dagen. Anders wordt het een beetje ingewikkeld met toverrente en administratieve spreuken.

Workshops: Magie plannen is soms lastig, dus als je een toverles moet annuleren, laat het ons 48 uur van tevoren weten! Anders kan het zijn dat de toverkristallen al zijn klaargezet.

Privacy: Jouw geheimen blijven hier veilig. We delen ze met niemand anders dan onze eigen betoverde kabouters.

Garantie: Elektronische betoveringen zijn gedekt door 1 jaar B2B of 2 jaar als je het voor je eigen toveravonturen gebruikt."

 

Lees je graag toch nog eens alles door, dan kan dat hieronder: 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door en aankopen bij Feeërieke. Door het plaatsen van een bestelling of het vervolledigen van een aankoop verklaart u met onderstaande voorwaarden akkoord te gaan en verantwoordelijk te zijn over uw daad van aankoop.

Prijzen
Alle prijzen worden uitgedrukt in euro.
De prijzen gelden steeds per stuk tenzij anders vermeld.
De prijzen zijn steeds exclusief verzendingskosten, inclusief btw.
De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van deze fouten en kunnen niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn.

Aansprakelijkheid
Alle artikelen die verkocht worden door Feeërieke worden zo exact mogelijk weergegeven en omschreven. Mocht er zich toch een fout voordoen, of afwijkende kleur zijn, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. (Ook de instelling en kwaliteit van uw beeldscherm hebben hier een invloed op.)

Feeërieke kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van producten die worden aangeboden op onze website.

Herroepingsrecht
De consument heeft het recht aan Feeërieke mee te delen dat hij afziet van de aankoop, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikelen. U dient dit te melden via [email protected], waarna u van ons het retourdocument ontvangt.
De consument stuurt deze dan in originele verpakking op eigen risico en kosten terug. Het artikel dient in ongewijzigde staat terug gezonden te worden. Elektronische toestellen worden enkel teruggenomen indien de verpakking ongeopend is.
Van zodra wij de artikelen in originele staat hebben ontvangen wordt uw geld (excl.10% administratiekost) teruggestort binnen de 14 dagen.
Voor artikelen die afgeprijsd zijn (bij acties, of door gebruik van een kortingscode) wordt enkel een tegoedbon geschonken.
Artikelen op maat kunnen niet geretourneerd worden.

Schade/Fout of tekort
Indien er schade of een fout/tekort is bij de levering dient de consument dit te melden binnen de 5dagen na aflevering van de goederen met duidelijk fotomateriaal, vermelding van ordernummer alsook wie de bestelling ingepakt heeft. Zonder deze informatie kan geen gevolg gegeven worden aan de klacht. U zal van ons per kerende opnieuw de informatie gevraagd worden.
Let op: Bij schade bewaar je alle dozen/verpakkingsmateriaal/... tot de claim is afgerond.
Wij hebben meteen volgende van u nodig:
- omdoos met zichtbaar label (en zichtbare schade)
- alle inhoud van de doos
- alle verpakkingsmateriaal

Betalingsvoorwaarden
Facturen zijn betaalbaar binnen de 14dagen (tenzij voor overheidsinstanties).
Er wordt een verwijlinterest aangerekend vanaf 1 maand na factuurdatum van 2,75% per maand op het factuurbedrag.
Er wordt een algemene schadevergoeding aangerekend van 10% op het factuurbedrag.
Er worden administratieve onkosten aangerekend voor een forfait van € 15.

Workshops
Een inschrijving voor een workshop annuleren kan tot 48h vooraf, enkel via [email protected]
24h vooraf krijg je 50% in een tegoedbon terug, minder dan 24h vooraf is er geen tegemoetkoming.

Privacy
Alle privé gegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling en verzending van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld worden.

Feeërieke bv
Torhoutsesteenweg 365
8210 Veldegem
België
BTW nr : BE0689.586.262

Garantie
Elektronische garantie op verkochte toestellen is zoals wettelijk bepaald 1 jaar B2B of 2 jaar particulier.