Menu
EUR
  • Verzending elke werkdag alle orders tot 15u
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Bezoek onze winkel te Veldegem
  • Spaar bij elke aankoop loyalty punten

Spaarprogramma

Betoverende schatten verdienen bij elke uitgave! Voor elke euro die je besteedt, verdien je een sprankelende Feeërieke Coin. Verzamel deze magische punten en ontdek een wereld vol verrassende beloningen. Jouw creativiteit wordt beloond met elke stap die je zet in onze betoverende spaarwereld!

200 punten - € 5 korting
250 punten - Siser Flex A0001 (30cmx1m)
500 punten -  € 20 korting
1000 punten - € 50 korting

Spelregels
Door gebruik te maken van ons spaarprogramma kun je sparen voor verschillende producten of kortingen. De producten waarvoor je kunt sparen, kunnen veranderen en zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Op het spaarprogramma zijn de volgende voorwaarden, naast de reguliere voorwaarden, van toepassing.

Algemeen
Per klantaccount is het mogelijk om punten te sparen. De gespaarde punten zullen per order (excl. verzendkosten) naar beneden worden afgerond. De door jou gespaarde punten kun je inwisselen voor de beschikbare spaarproducten in het spaarprogramma tegen het aangegeven aantal punten. Indien bij spaarproducten een onjuist aantal spaarpunten zijn vermeld dan zijn wij gerechtigd om de levering van de spaarproducten te annuleren. In geval van annulering worden de reeds uitgegeven punten weer teruggezet op uw klantaccount. 

Puntentelling
Per 1 € ontvangt u 1 Feeërieke Coin.
U ontvangt geen punten op elektronische toestellen. 

Geldigheidsduur spaarpunten
De geldigheidsduur van de spaarpunten is onbeperkt. De spaarpunten kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor spaarproducten. Spaarpunten zijn niet overdraagbaar naar andere klantaccounts en worden nooit verzilverd in Euro’s of andere valuta.

Levering van spaarproducten
Een spaarproduct kan niet geretourneerd worden.

Wij geven geen garantie over de beschikbaarheid van spaarproducten. Indien spaarproducten door jou zijn besteld, maar na de bestelling blijkt dat deze producten niet meer leverbaar zijn, dan krijg je de spaarpunten waarvoor je het spaarproduct hebt besteld terug op je klantaccount.

Aansprakelijkheid
In het geval je het vermoeden hebt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden dan kun je ons hierover contacteren. Wij zullen de melding beoordelen. Bij een gegronde melding behouden wij ons het recht voor om bij- of afschrijvingen ongedaan te maken.

Wijzigingen spaarproducten
Wij behouden ons het recht voor om spaarproducten op ieder moment te verwijderen, te wijzigen of nieuwe spaarproducten toe te voegen. Daarnaast behouden wij ons het recht voor om het benodigd aantal spaarpunten voor een spaarproduct te wijzigen.

Beëindiging deelname
De deelname aan ons spaarprogramma kun je niet automatisch beëindigen. Met je klantaccount spaar je automatisch mee. We kunnen enkel je klantaccount verwijderen om je deelname te beëindigen. Dat kun je doen door ons daarvan op de hoogte te stellen per e-mail, je spaarpunten zullen dan onherroepelijk komen te vervallen.

In geval van frauduleus handelen, het geven van onvolledige of onjuiste informatie of op andere wijze in strijd handelen met deze voorwaarden, kunnen wij je spaarpunten verwijderen van je klantaccount. Wij hebben het recht om op ieder moment het spaarprogramma te beëindigen, zonder opgave van reden. Dit heeft tot gevolg dat alle spaarpunten verloren gaan en er geen spaarproducten meer besteld kunnen worden. Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor jouw verloren punten in geval van beëindiging van het spaarprogramma.

Klachten
Indien je niet tevreden bent over de wijze waarop wij het spaarprogramma in jouw situatie hanteren, dan kan je een klacht bij ons indienen door een email te sturen naar [email protected]. Wij zullen je klacht in behandeling nemen en hier binnen twee weken inhoudelijk op reageren. In het geval je klacht gegrond is, zullen wij ons maximaal inspannen om de reden van de klacht ongedaan te maken.

Privacy
Om dit spaarprogramma te gebruiken verwerken wij persoonsgegevens van jou. Je kan onze privacyverklaring raadplegen in de algemene voorwaarden. 

Actuele voorwaarden
Deze voorwaarden kunnen eenzijdig door ons worden gewijzigd. De meest actuele voorwaarden kun je op deze pagina vinden.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »