Mini Hobbyset Decoratie - Monstercollage

Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Een speelse hobbyset voor het decoreren van monsters! Met kleurrijke materialen en eenvoudige tools breng je jouw eigen unieke monstercreaties tot leven.

Inhoud: Vel met monstersjablonen (kleuren), EVA-vormschuim met glitters, wiebelogen.

Met deze set kunnen de allerkleinsten hun eigen monstercollages maken met schuimfiguren en wiebelogen. De activiteit stimuleert creativiteit, fantasie en fijne motoriek. De set bevat alle materialen en instructies die u nodig hebt.

Als uw kinderen graag creatief bezig zijn, is deze Mini Hobbyset perfect. Dit leuke monsterproject is ook geweldig voor heel jonge kinderen om monstercollages te maken. De kinderen kunnen meteen beginnen met het versieren van de schattige monsterontwerpen. De wiebeloogjes en EVA-schuimfiguren kunnen de monsters tot leven brengen en ze karakter geven. Ze kunnen de grote, grappige ogen plaatsen waar ze maar willen en toekijken hoe hun monsters vorm krijgen.

Monstercollages zijn een geweldige manier om de creativiteit van kinderen te stimuleren. Kinderen kunnen de verschillende delen met elkaar combineren tot ze hun ultieme fantasiemonster hebben gevonden – en als ze klaar zijn, zijn ze trots op hun monsterlijke creaties.