LOKlIK ImPress Hat - Loklik Blue

€99,95 €89,95
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
De LOKLiK ImPress™ Hat: Perfecte petten in een handomdraai! Gelijkmatige warmte, aanpasbare temperatuur, en veilig ontwerp voor professionele resultaten. Makkelijk mee te nemen, onmisbaar voor creatievelingen!

De LOKLiK ImPress™ Hat is ontworpen om elke hoedcreatie perfect te maken!

Aangedreven door het digitale display en de flexibele instellingen (tot 200 ℃ en 600 s), kun je de uiteindelijke prestaties van je hoedprojecten beheersen.

Kenmerken:

  1. Warmteverdeling: De ImPress Hat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over het drukgebied, waardoor hotspots worden voorkomen en consistente resultaten worden gegarandeerd.

  2. Instelbare temperatuur: Gebruikers kunnen doorgaans de temperatuurinstellingen aanpassen op basis van het type materiaal dat voor de pet, hoed etc. wordt gebruikt.

  3. Gelijke druk: De pers biedt consistente druk over het oppervlak van de pet, waardoor ontwerpen soepel en gelijkmatig worden overgebracht.

  4. Gebruiksgemak: De ImPress Hat is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, met intuïtieve bedieningselementen en eenvoudig te volgen instructies.

  5. Compatibiliteit: Ze zijn compatibel met een verscheidenheid aan hoofddeksels en -stijlen, waaronder baseballpetten, mutsen en vissershoedje .

  6. Veiligheidskenmerken: De ImPress Hat wordt geleverd met veiligheidskenmerken zoals automatische uitschakeling (na 15 minuten) om oververhitting en ongelukken te voorkomen.

  7. Ruimtebesparend & draagbaas: Een lichtgewicht en handige hoedenpers van 1,0 kg! Bespaar ruimte met zo'n compacte behuizing en een alles-in-één opslagontwerp! 


Inhoud: