Hobbyset Sieraden Kids

Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Hobbyset Sieraden Kids is een leuke en creatieve set speciaal ontworpen voor kinderen. Met deze set kunnen kinderen hun eigen unieke sieraden maken, zoals armbanden, kettingen en meer!

Inhoud: Plastic kralen, figuurkralen, rocaillekralen, elastisch koord, lijm, ronde uitstekers, steruitstekers, kleine uitstekers, dubbelzijdig plakband, hoofdband, sieradenklei.

Met deze set kunnen kinderen kleurrijke sieraden maken van Fijne polymeerklei en kralen met levendige kleuren. De set bevat alle materialen en instructies die u nodig heeft.

Droomt uw kind ervan om sieradenontwerper te worden? Dan is deze set echt iets voor u. Dankzij de flexibele polymeerklei is het super makkelijk om uw eigen sieradenkralen te maken in ronde en stervormige vormen. Als de kralen in de oven hard zijn geworden, kunnen ze armbanden, kettinkjes en haarbanden in elke gewenste stijl maken .

Laat uw creativiteit de vrije loop als sieradenontwerper. Combineer de verschillende kralen en creëer uw eigen unieke sieraden in de mooiste pasteltinten. U kunt ook verschillende kleuren klei mengen en zo kralen maken met een marmereffect