Cricut Single Scoring Wheel Tip

€34,99
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Single scoring wheel tip voor het maken van één vouwlijn. Alleen te gebruiken met Cricut Maker™-machines in combinatie met een QuickSwap houder.

Klik het Single Scoring Wheel eenvoudig op de QuickSwap™-houder (apart verkrijgbaar) en doorbreek creatieve barrières voor extra diepe dubbele vouwlijnen. Van onberispelijk afgewerkte labels, kaarten en geschenkdozen tot adembenemende draagbare kunst, 3D-woondecoraties, structuren en meer. Ga voor professionele precisie bij elk scheur-en-vouwproject. Krijg in één keer scherpe vouwlijnen. Maak perfecte, moeiteloze vouwen. Verheug je op een onberispelijke afwerking. Met tot 10x meer druk dan de Scoring Stylus, pakt het gepatenteerde wielontwerp met gemak basismaterialen aan. Alleen voor gebruik met Cricut Maker-machines.

Breid je verzameling Cricut Maker-gereedschap uit met diverse QuickSwap-punten. Verwissel eenvoudigweg de Single of Double Scoring Wheel met een andere QuickSwap-punt, inclusief graveerpunt, reliëfdrukpunt, perforatiemes en golfmes - en er is nog meer in aantocht.