Arch Acrylic Cards (8 pcs/set) - White

€5,90
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voeg een sprankje moderne magie toe aan je feest met onze Arch Acrylic Cards! Gemaakt van helder acryl, klaar om jouw creativiteit tot leven te brengen.

Deze elegante boogvormige acrylkaarten zijn de perfecte toevoeging om de verfijning van elke bruiloft of feest te verbeteren.
De unieke boogvorm van deze acrylkaarten onderscheidt ze en voegt een stijlvol en modern element toe aan je decor. Met hun prachtige ontwerp voegen ze een vleugje glamour toe aan je evenement, waardoor de algehele esthetiek wordt verhoogd en een gedenkwaardige ervaring wordt gecreëerd voor je gasten.

Naast hun visuele aantrekkingskracht zijn deze acrylkaarten vervaardigd uit hoogwaardig acryl, waardoor hun duurzaamheid wordt gegarandeerd. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen de eisen van je evenement en opnieuw kunnen worden gebruikt voor toekomstige gelegenheden, waardoor ze een duurzame keuze zijn. Door te kiezen voor herbruikbare kaarten draag je bij aan het verminderen van afval en het minimaliseren van de milieu-impact van je speciale dag.

Kenmerken:

  • Afmetingen: 4,5 cm x 9 cm
  • Dikte: 0,2 mm
  • Een enkele set bevat 8 blanco stukken.
  • Gemaakt van effen, waterdicht acrylmateriaal dat gemakkelijk te ontwerpen is.
  • Bedekt met een beschermende film voor krasvrije levering.

Verwijder de beschermende film aan beide zijden voor gebruik.