A4 Sublimatieprint - op maat

€4,99
Je bent niet in het bezit van een sublimatieprinter maar wil toch graag full-colour sublimatieproducten bedrukken? Wij printen graag voor jou met de Epson SureColor F100.

Bezorg ons (na het plaatsen van je bestelling) een A4 document in .pdf (niet gespiegeld), waarop jouw beeld reeds in het juiste formaat wordt weergegeven. Je mailt deze door naar [email protected] met vermelding van jouw order-factuurnummer.
Wij ontwerpen niet en gaan dus gewoon jouw bestand op 100% afdrukken.

Je ontvangt het geprinte A4 vel in spiegelbeeld afgedrukt, klaar voor jou om te persen.
Per A4 vel bestel je 1x de print, je kan meerdere zelfde prints bestellen of verschillende prints tegelijk. Zorg dat je dit in je e-mail duidelijk vermeld bij het bestellen van meerdere afdrukken.

De levertermijn kan +1 werkdag in beslag nemen in drukke periodes. 

Met deze print kun je rechtstreeks sublimeren op alle sublimatie-oppervlaktes. Dit is textiel die licht is van kleur en minimum 60% polyester bevat of een sublimatieproduct (mok, puzzel, brooddoos, ...). Zelf heb je nog een pers nodig, de perstijd en temperatuur vind je meestal bij de productinformatie terug.
Je legt de sublimatieprint met de afdruk naar beneden op het te sublimeren oppervlak en perst deze. 
Je kan de print slechts 1x gebruiken. 
Wanneer je de print ontvangt zijn de kleuren nog niet 'echt', de correcte weergave krijg je pas na het persen omdat deze inkt reageert met polyester en hitte. 

Succes!