Mini Hobbyset Kleuren - Monsters

Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je deze betoverende wezens tot leven brengt. Een leuke en kleurrijke manier om je eigen monsterlijke meesterwerken te creëren!

Inhoud: Kleurpotloden, vellen met monstersjablonen, glitterlijm.

Met deze set kunnen kinderen leuke fantasiemonsters maken met kleurpotloden en glitterlijm. Met dit leuke tekenproject helpt u bij de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden, concentratie en fantasie. De set bevat alle materialen en instructies die u nodig hebt.

Als u op zoek bent naar een leuk tekenproject voor de allerkleinsten, dan is onze Mini Hobbyset een enorm goede keuze. Met de set kan u kind vier verschillende fantasiemonsters maken, waarvan er verschillende leuke vormen, coole horens en tal van ogen hebben. Met de kleurpotloden kan uw kind de monsters een unieke look geven en stippen en strepen toevoegen met de glitterlijm.

Door te tekenen ontwikkelen kinderen niet alleen hun fijne motoriek, maar leren ze ook over vormen en kleuren. Ze kunnen zich concentreren op de vaardigheden die ze hun hele leven lang kunnen gebruiken.