EasyColor DTV Siser - A3

€4,40
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Printbare flexfolie: druk jouw ontwerpen af, snij ze uit en maak unieke creaties! Gebruik je eigen printer om gepersonaliseerde designs te maken voor een eindeloze creativiteit.
  • Koop 50 voor €3,74 per stuk en bespaar 15%

A3 formaat
Per stuk te bestellen

Siser EasyColor is een geheel nieuw bedrukbaar vinyl met warmteoverdracht dat gebruik maakt van de technologie die we DTV (Direct To Vinyl/flex) noemen en die werkt met inkjetprinters. Ja, dit betekent dat u eindelijk full-color ontwerpen op HTV kunt afdrukken met niets meer dan uw typische desktopprinter thuis! In tegenstelling tot andere materialen die afhankelijk zijn van Solvent-, EcoSolvent- of zelfs sublimatiesystemen, zijn er geen nieuwe instellingen of dure apparatuur aankopen nodig om EasyColor te gebruiken. Voer de Siser EasyColor gewoon in uw printer zoals elk ander stuk papier, en u bent klaar om af te drukken!

Siser EasyColor is speciaal ontwikkeld voor inkjetprinters en behoudt de hoge kwaliteit die u van een Siser-product mag verwachten. Je ontwerpen bieden extreme flexibiliteit en rekken niet alleen uit, maar voelen ook zacht en comfortabel aan om te dragen. De levendigheid van de kleur blijft ook uitstekend, zelfs na meerdere wascycli, en je zult de Siser EasyColor niet zien barsten of loslaten zoals bij andere inkjettransfers!

En na uitgebreid testen kunnen wij zelf ook bevestigen dat deze evenals geschikt is voor laserprinters. 

Bij het gebruik van print & cut kunt u gebruik maken van de Siser T.T.D Advanced als transfer.

Geschikt voor: 100% katoen, 100% polyester, poly/katoen mix, elastaan

The product is REACH compliant.
The product is certified Oeko-tex® Standard 100 Class II.
The product is VeganOK certified.

Persinstructies:

*Was binnenstebuiten, gebruik geen droogtrommel. Wacht minstens 24u na het bedrukken om te wassen.

Snij-instellingen:

*Instellingen kunnen variëren, afhankelijk van de toestand van het mes en de leeftijd van de machine. Voer altijd een testsnede uit vooraleer u uw design snijdt.