Round Acrylic Keychain Blanks - Set van 8

€5,90
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Deze stevige acrylblanco's zijn ideaal voor DIY-projecten, veelzijdig te gebruiken voor diverse creatieve projecten.

Deze acryl blanco's zijn stevig en gemaakt van hoogwaardige materialen. Je kunt DIY ambachten maken met deze transparante ronde sleutelhangers van 5 cm diameter.

Elke acryl sleutelhanger wordt geleverd met een klein gaatje waar je de roestvrijstalen sleutelring en andere accessoires aan kunt bevestigen. Het wordt ook geleverd met een ketting van 2,5 cm lang.

De tassels zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren van imitatieleer. De hele set is gemakkelijk te monteren met behulp van tangen. Beide zijden van het gladde transparante oppervlak zijn bedekt met een beschermende film of beschermhoezen om krassen of beschadigingen te voorkomen.

Met jouw creativiteit kun je je eigen sleutelhangers maken met deze acryl blanco. Het ambachtelijke potentieel van deze acryl blanco is niet alleen beperkt tot een DIY sleutelhanger. Je kunt ook huisdierlabels, cadeaulabels, ritssluitingstrekkers, labels voor rugzakken, ornamenten voor interieurdecoratie, kerstversieringen, DIY ambachtelijke accessoires en labels voor je eigen feestartikelen maken.

Features:

  • 5 hoogwaardige, heldere acryl ronde schijven van 5 cm in diameter.
  • 5 sleutelringen, 2,5 cm in diameter, gemaakt van roestvrij staal. Deze worden geleverd met een ketting van ook 2,5 cm lang.
  • Kwastjes in 5 geweldige kleuren gemaakt van imitatieleer.
  • Verwijder de beschermende laag voor gebruik.