LOKLIK Mini Heat Press - Loklik Blue

€39,95
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Compacte mini hittepers.

De LOKLIK Mini Heat Press is een draagbare hittepers die goed werkt met flex/iron-on, sublimatiepapier, hitteoverdrachtprojecten en nog veel meer.  

Warmteplaat Afmetingen 6.6 x 11 cm 
Machine Afmetingen 23 x 13 x 8 cm
Gewicht 0.62 kg 
Stroomverbruik  250 W

Praktisch en draagbaar ontwerp

Deze compacte hittepers heeft een vergrote verwarmingsplaat van 6,6 x 11 cm, die een betere dekking biedt binnen dezelfde afmetingen, terwijl de draagbaarheid en het lichtgewicht ontwerp behouden blijven.

Snelle en gelijkmatige verwarming

De verwarmingsplaat is bekleed met keramisch materiaal en zorgt voor een gelijkmatige en snelle warmteverdeling. Bovendien is de zool gemaakt van hittebestendige materialen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en prestaties.

Instelbare verwarmingsmodus

Opwarmen op de juiste temperatuur is eenvoudig met de 3 ingebouwde verwarmingsstanden: Laag (140°C), Medium (160°C) & Hoog (180°C).

Veiligheid en automatische uitschakeling

De Mini Heat Press is niet alleen gecertificeerd door FCC & UL, maar is ook uitgerust met een geïsoleerde veiligheidsvoet. Hij beschikt ook over een automatische uitschakelfunctie, die na 10 minuten inactiviteit in werking treedt en zo de veiligheid van de gebruiker en de energie-efficiëntie verhoogt.