Chalk Marker - Wit (set van 3)

€13,20
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Stel je voor: krijt, maar dan magischer en zonder rommel! Breng kleurrijke betovering op elk oppervlak en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je moeiteloos schrijft, tekent en ontwerpt. Wisbaar, kleurrijk en bovenal: magisch!

Niet-permanente, afwasbare marker op waterbasis met een kalkachtig oppervlak. De krijtstift kan gebruikt worden op alle gladde en niet-absorberende ondergronden zoals ramen, glas, porselein, plastic, spiegels etc. Eenvoudig te verwijderen met een vochtige doek.

Schud de krijtmarker voor gebruik ongeveer 20 seconden goed en pomp de punt op en neer op een stuk papier totdat de punt gevuld is met verf. Het is een goed idee om de chalk marker soms tijdens gebruik te schudden en te pompen om meer verf tot aan de punt te brengen.

De chalk marker is vloeibaar en semi-dekkend en kan op verschillende ondergronden worden gebruikt, zolang ze maar glad en niet-absorberend zijn. De krijtstift is niet waterdicht waardoor hij gemakkelijk af te wassen is. Houd er rekening mee dat kleuren na verloop van tijd kunnen vervagen

 

Lijndikte: 3+6+15 mm