Cricut AutoPress

€1.099,00
Professionele hittepers voor thuisgebruik.

Maak kennis met de perfecte professionele hittepers gemaakt voor thuisgebruik. De Cricut Autopress™ combineert commerciële kracht met een slank, huiselijk ontwerp en maakt gebruik van ultramoderne geautomatiseerde functies om u te helpen meer te maken in minder tijd.
Met de Zero Effort™-bediening kun je de machine met slechts twee vingers sluiten, en de motor van de handgreep doet de rest.
De precieze tijd- en temperatuurinstellingen op de control pod zorgen voor consistente resultaten, of u nu werkt aan een grote zakelijke productie of een eenmalig passieproject. De keramisch gecoate verwarmingsplaat bereikt een temperatuur van 205°C (400°F) en past zich automatisch aan materialen tot 5 cm dikte aan - dat betekent dat u de druk niet hoeft aan te passen.
De machine wordt automatisch vrijgegeven als het persen klaar is.

Pers met een gerust hart, want veiligheidsbewuste functies zoals automatische uitschakeling en gecertificeerde temperatuurbestendige kunststoffen zorgen voor een zorgeloze ervaring. Werkt met de belangrijkste merken strijkbare materialen (HTV), Infusible Ink™ en sublimatiematerialen. Uitstekende aanvulling op alle Cricut snijmachines.

Het product werkt pas als het geactiveerd is met behulp van een PC/Mac-computer met USB-poort en internetverbinding.

 

Meegeleverd: 

  • Cricut Autopress™ professional heat press
  • Pers mat 
  • Control Pod
  • Gids