Inkjet Printable Sticker Vinyl - Glossy White TeckWrapCraft

€11,95
Niet op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten

Maak duurzame stickers met bedrukbare matte witte vinyl.

TeckWrap Craft weet dat stickers nog steeds het beste zijn om alledaagse dingen te versieren of te personaliseren. Om stickers duurzamer en duurzamer te maken, is TeckWrap Craft verheugd om een meer duurzame optie te introduceren die knutselaars geweldig zullen vinden - bedrukbaar sticker vinyl!

Wat is bedrukbaar stickerpapier?
Met DIY stickers kun je bijna alles versieren - van waterflessen, telefoonhoesjes, wijnflesetiketten, laptops, notitieblokken, koffiemokken, huisdecoratie en nog veel meer.

U kunt verschillende ontwerpen maken op uw computer, ze afdrukken op watervast vinylstickerpapier met een inkjetprinter, en klaar is kees! Zo eenvoudig is het!

Waterdicht vinyl sticker papier of waterdicht printbaar vinyl is zelfklevend en de afbeeldingen die erop geprint worden lopen niet uit, lopen niet uit bij contact met water en verkleuren niet.
Ze zijn ontworpen om compatibel te zijn met laserprinters, vooral inkjetprinters.

Waterdicht printbaar vinyl kan zijn kleur levendigheid behouden, zelfs als het nat is. Waterdichte stickers betekenen niet noodzakelijk dat ze krasbestendig zijn. Uw sticker papier kan krassen hebben wanneer uitgevoerd onder de printer of een snijmachine.

Om je geprinte stickers een holographic look te geven kan je hier de laminate sheets vinden.