Bubble Free Mirror Chrome Adhesive Vinyl - Autumn Copper (1,5m) TeckwrapCraft

€10,99 €9,35
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Een glanzende, spiegelachtige folie die jouw stickers een opvallende look geeft.

Het meest verbaaswekkende aan deze serie is de luchtbelvrije functie. Het luchtkanaal helpt bellen op de stickers voorkomen. Dit vinyl heeft een opvallend reflecterend oppervlak dat je knutselprojecten een glanzend tintje geeft. TeckWrap Craft's Mirror Chrome is gemaakt van hoogwaardig en superflexibel PVC-materiaal. Het is duurzaam en superzacht en past zich aan alle vormen, hoeken en contouren aan.

Geniet van precisie snijden met onze Mirror Chrome Vinyl tot de kleinste vorm of grootte waardoor het ideaal is voor het plakken van stickers op ramen, onderzetters etc.
Verkrijgbaar in verschillende onweerstaanbare kleuren, kun je dit vinyl ook gebruiken om indrukwekkende stickers, glanzende mokken, boekomslagen en prachtige laptopstickers te maken. Onze zelfklevende vinylrollen zijn ontworpen om compatibel te zijn met de meeste snijmachines en vinylplotters, waardoor je een enorm bereik hebt om creatief te ontwerpen.

Met een verbazingwekkende kleefkracht plakt het Spiegelchroom Zelfklevend vinyl gemakkelijk op oppervlakken en komt het er weer af zonder kleverige resten. De kleuren behouden hun stijlvolle glans en kwaliteit door de jaren heen.

Let op: verwijder de protective layer voor het snijden!

Eigenschappen:

  • 1,5M
  • Rolbreedte: 30cm
  • Dun, flexibel en duurzaam.
  • Compatibel met alle snijplotters.

Snij-instellingen

*Instellingen kunnen variëren, afhankelijk van de toestand van het mes en de leeftijd van de machine. Voer altijd een testsnede uit vooraleer u uw design snijdt.