Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Feeërieke. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u met onderstaande voorwaarden akkoord te gaan en verantwoordelijk te zijn over uw daad van aankoop.

Prijzen
Alle prijzen worden uitgedrukt in euro.
De prijzen gelden steeds per stuk tenzij anders vermeld.
De prijzen zijn steeds exclusief verzendingskosten, inclusief btw.
De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van deze fouten en kunnen niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn.

Aansprakelijkheid
Alle artikelen die verkocht worden door Feeërieke worden zo exact mogelijk weergegeven en omschreven. Mocht er zich toch een fout voordoen, of afwijkende kleur zijn, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. (Ook de instelling en kwaliteit van uw beeldscherm hebben hier een invloed op.)

Feeërieke kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van producten die worden aangboden op onze website.

Herroepingsrecht
De consument heeft het recht aan Feeërieke mee te delen dat hij afziet van de aankoop, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikelen. U dient dit te melden via info@feeerieke.be, waarna u van ons het retourdocument ontvangt.
De consument stuurt deze dan in originele verpakking op eigen risico en kosten terug. Het artikel dient in ongewijzigde staat terug gezonden te worden. Elektronische toestellen worden enkel teruggenomen indien de verpakking ongeopend is.
Van zodra wij de artikelen in originele staat hebben ontvangen wordt uw geld (excl. €3,99 administratiekost) teruggestort binnen de 30 dagen.
Voor artikelen die afgeprijsd zijn (bij acties, of door gebruik van een kortingscode) wordt enkel een tegoedbon geschonken.
Solden kunnen niet geretourneerd worden.

Schade/Fout of tekort
Indien er schade of een fout/tekort is bij de levering dient de consument dit te melden binnen de 5dagen na aflevering van de goederen met duidelijk fotomateriaal, vermelding van ordernummer alsook wie de bestelling ingepakt heeft. Zonder deze informatie wordt geen gevolg gegeven aan een klacht. U zal van ons per kerende opnieuw de informatie gevraagd worden.
Let op: Bij schade bewaar je alle dozen/verpakkingsmateriaal/... tot de claim is afgerond.
Wij hebben meteen volgende van u nodig:
- omdoos met zichtbaar label (en zichtbare schade)
- alle inhoud van de doos
- alle verpakkingsmateriaal

Betalingsvoorwaarden
Facturen zijn betaalbaar binnen de 14dagen (tenzij voor overheidsinstanties).
Er wordt een verwijlinterest aangerekend vanaf 1 maand na factuurdatum van 2,75% per maand op het factuurbedrag.
Er wordt een algemene schadevergoeding aangerekend van 10% op het factuurbedrag.
Er worden administratieve onkosten aangerekend voor een forfait van € 15.

Workshops
Een inschrijving voor een workshop annuleren kan tot 48h vooraf, enkel via info@feeerieke.be
24h vooraf krijg je 50% in een tegoedbon terug, minder dan 24h vooraf kis er geen tegemoetkoming.
Extra: Workshops, overnachtingen, en andere activiteiten die gereserveerd worden in een plotterweekend vallen onder een andere regeling dan hierboven omschreven. Deze kunnen slechts geannuleerd worden tot 14dagen vooraf, u krijgt 50% in een tegoedbon terug. Daarna is geen tegemoetkoming meer mogelijk.

Privacy
Alle privé gegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling en verzending van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld worden.

Feeërieke bv
Torhoutsesteenweg 365
8210 Veldegem
België
BTW nr : BE0689.586.262

Garantie
Elektronische garantie op verkochte toestellen is zoals wettelijk bepaald 1 jaar B2B of 2 jaar particulier.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2023 Feeërieke | sitemap | rss