VERZENDEN
We versturen je geplaatste en betaalde bestelling tot 15u dezelfde werkdag.

BELGIË
GRATIS vanaf € 50,00

Levering bij postpunt via Bpost € 4,95
voorkeur postpunt eventueel te vermelden bij de opmerkingen van uw bestelling, anders standaard postpunt selectie adhv uw postcode, wij leveren niet aan cubee. 
Levering aan huis via Bpost € 5,95
Optioneel: Zaterdaglevering België € 6,95

NEDERLAND
GRATIS vanaf € 50,00
Levering aan huis via Bpost/DPD € 6,95

FRANKRIJK
Levering aan huis via Bpost € 8,95

AFHALEN
Dit zijn de voorwaarden:
- plaats je online bestelling via de webshop en betaal deze 
- kies voor de leverwijze 'afhalen in de winkel'
afhalen in de winkel kan van zodra je een bevestiging hebt ontvangen dat je bestelling klaar staat van maandag tem zaterdag 10-17u.
 

AANDACHT
Met Black Friday, Sinterklaas, de eindejaarsfeesten en de coronacrisis zitten we in de drukste pakjesperiode van het jaar. Door de enorme volumes kan Bpost niet garanderen dat alle pakjes tijdig worden afgeleverd. 

Tijdelijk uitzonderlijke maatregelen:

  • Vanaf maandag 23 november is het mogelijk dat Bpost uw pakje naar een bpost Afhaalpunt stuurt in plaats van naar het thuisadres.
  • In functie van de woonplaats van de bestemmeling kan het zijn dat Bpost het pakje aflevert bij Decathlon.

Door gebruik te maken van het netwerk van bpost Afhaalpunten en Decathlonpunten is uw zending sneller beschikbaar, ook in drukke pakjestijden. Het is overigens slechts een klein deel van de pakjes, die normaal gezien thuis worden geleverd, die rechtstreeks naar een bpost Afhaalpunt of een Decathlonwinkel zullen gaan.

 

BELEID ROND RETOURS DOOR BPOST
Wanneer uw bestelling door Bpost terug naar afzender wordt gestuurd (om welke reden dan ook) nemen wij zelf geen contact meer op met u als klant. U heeft 14dagen de tijd na ontvangst van de retour bij ons om contact te nemen als u de bestelling opnieuw wil laten versturen. U zal hiervoor de extra verzendkosten betalen + een administratieve kost van € 3,50. 

Wanneer u de bestelling niet wil laten terug opsturen, crediteren wij de bestelling voor u met een aftrek van de verzendkosten en een administratieve kost van € 3,50. 

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2020 Feeërieke | sitemap | rss