Navigatie

CONTACT / ALG VWDN

Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Feeërieke. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u met onderstaande voorwaarden akkoord te gaan en verantwoordelijk te zijn over uw daad van aankoop.

Verkoper

Feeërieke is gevestigd op volgend adres :

Bergenstraat 39
8210 Veldegem
België

BTW nr : BE0827.563.715

Prijzen

Alle prijzen worden uitgedrukt in euro.
De prijzen gelden steeds per stuk tenzij anders vermeld.
De prijzen zijn steeds exclusief verzendingskosten, inclusief btw.
De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van deze fouten en kunnen niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn.

Aansprakelijkheid

Alle artikelen die verkocht worden door Feeërieke worden zo exact mogelijk weergegeven en omschreven. Mocht er zich toch een fout voordoen, of afwijkende kleur zijn, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. (Ook de instelling en kwaliteit van uw beeldscherm hebben hier een invloed op.)

Feeërieke kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van producten die worden aangboden op onze website.

Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan Feeërieke mee te delen dat hij afziet van de aankoop, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikelen. De consument stuurt deze dan in originele verpakking op eigen risico en kosten terug. Het artikel dient in ongewijzigde staat terug gezonden te worden.
Van zodra wij de artikelen in originele staat hebben ontvangen wordt uw geld (met uitzondering van de verzend- en betaalkosten) terug gestort binnen de 30 dagen.
Voor artikelen die afgeprijsd zijn (bij acties, solden of door gebruik van een kortingscode) wordt enkel een tegoedbon geschonken.
Indien blijkt dat het artikel die u ons retour stuurt door ons foutief werd geleverd neemt Feeërieke alle kosten op zich.

Bij het annuleren van een bestelling alvorens deze wordt verstuurd zijn de verzend- en betaalkosten ook ten laste van de koper.

Betalingsvoorwaarden

Facturen zijn betaalbaar binnen de 14dagen.
Er wordt een verwijlinterest aangerekend vanaf 1 maand na factuurdatum van 2,75% per maand op het factuurbedrag.
Er wordt een algemene schadevergoeding aangerekend van 10% op het factuurbedrag.
Er worden administratieve onkosten aangerekend voor een forfait van € 15.

Privacy

Alle privé gegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling en verzending van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld worden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2017 Feeërieke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel