Infusible Ink - Distressed Grassland

Vorige Artikel 3 van 31 Volgende
€ 21,99 (inclusief btw)

Je hebt nog nooit een warmteoverdracht zoals deze meegemaakt. Personaliseer T-shirts en nog veel meer met professionele aangepaste ontwerpen die echt een leven lang meegaan. Gebruik deze kant-en-klare vellen in effen kleuren met je Cricut-snijmachine om elke compatibele Infusible Ink-blanco te voorzien van je eigen kunst: een naam, een logo, een grapje of je favoriete citaat! Deze voorgeïnkte vellen zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren en bloeien op in rijke en levendige tinten zodra ze onder hoge temperaturen zijn overgedragen. De resultaten zijn heldere, mooie, naadloos vloeiende overdrachten die nooit schilferen, afbladderen, kreuken of barsten!

Hoe werkt het Infusible Ink-proces? In tegenstelling tot opstrijkoverdrachten of vinyltoepassingen, waarbij je kunstwerk met lijm op een basismateriaal moet worden bevestigd, wordt een Infusible Ink-warmteoverdracht één met het materiaal zelf.

Hoe het werkt:
1. Kies een blanco. Pas een verscheidenheid aan compatibele T-shirts, onderzetters en draagtassen aan (apart verkrijgbaar).
2. Maak je ontwerp. Snij de Infusible Ink-overdrachtsvellen met je Cricut-snijmachine (apart verkrijgbaar).
3. Pas warmte toe. Breng je ontwerp over met Cricut EasyPress of een warmtepers.

Het Infusible Ink-systeem bevat Infusible Ink-overdrachtsvellen in verschillende effen kleuren en patronen, evenals Infusible Ink-pennen en stiften. Plus een groeiende lijst met  Infusible Ink-compatibele blanco's voor T-shirts, draagtassen en onderzetters.

Opmerking: de vellen zijn lichtgevoelig en raken beschadigd bij contact met water. Bewaar op een donkere en droge plaats.

2 Infusible Ink™Transfer Vellen 30,5 cm x 30,5 cm (12” x 12”) 
Produceert prachtige, levendige, professionele en permanente warmteoverdrachten
Vereist compatibele Infusible Ink-blanco (apart verkrijgbaar) en Cricut EasyPress™ of een warmtepers die 205 °C (400°F) bereikt
Overgedragen inkten schilferen, barsten of kreuken nooit en laten niet los

© 2014 - 2023 Feeërieke | sitemap | rss