Stretch Yellow Flex - ST0004 (30cmx50cm)

Vorige Artikel 22 van 22
€ 4,95 (inclusief btw)

Let op: 
Formaat 30cmx50cm, meerdere stukken worden niet aaneensluitend geleverd.
Formaat 50cmx1m wordt aaneensluitend geleverd tot max. 25meter.

Liever losse stukken? Graag vermelden bij de opmerkingen van uw bestelling.

De Siser P.S. Film EasyWeed Stretch is een PVC-vrije flex voor t-shirts en andere kledingstukken gemaakt van katoen, polyester en hun mengsels met spandex en lycra.
Dankzij de elasticiteit is de Siser P.S. EasyWeed Stretch ideaal voor toepassingen op modern textiel dat gebruikt wordt voor sportkledij en dat vaak een hoog percentage spandex en lycra bevat.

Deze heeft een sterk klevende drager waardoor het pellen gemakkelijk wordt, zeker bij het gebruik van kleine details.  Door zijn geringe dikte en elasticiteit lijkt deze flexfolie als het ware te versmelten met de ondergrond.

Levendige kleuren, gebruiksgemak, applicatie in één stap, warm of koud afpellen, betrouwbaar in kleurvastheid en wasbestendig zijn de belangrijkste kenmerken die de PS-lijn tot één van de meest favoriete producten maakt die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.


Persinstucties

*Was binnenstebuiten, gebruik geen droogtrommel. Wacht minstens 24u na het bedrukken om te wassen. 

Snij-instellingen

*Instellingen kunnen variëren afhankelijk van de toestand van het mes en de leeftijd van de machine. Voer altijd een testsnede uit vooraleer u uw design snijdt. 

  • REACH
  • Oeko-Tex® Standard 100 Klasse I
  • VeganOK . gecertificeerd

© 2014 - 2023 Feeërieke | sitemap | rss