Infusible Ink - Shaylee

Vorige Artikel 12 van 31 Volgende
€ 21,99 (inclusief btw)

Maak deze heerlijk kleurrijke patronen onderdeel van je wereld. Maak gewoon thuis professionele overdrachten op T-shirts en meer met deze kant-en-klare vellen, beschikbaar in een grote verscheidenheid aan complementaire patronen. Gebruik je Cricut-snijmachine om elke Infusible Ink-compatibele blanco te personaliseren met een naam, een logo, een grapje of je favoriete quote! Deze voorgeïnkte vellen bloeien op in rijke, levendige tinten zodra ze zijn overgebracht met hoge temperaturen. Combineer ze met effen kleuren of met ontwerpen die met Infusible Ink-pennen en stiften zijn getekend.

Hoe werkt het Infusible Ink-proces? In tegenstelling tot opstrijkoverdrachten of vinyltoepassingen, waarbij je kunstwerk met lijm op een basismateriaal moet worden bevestigd, wordt een Infusible Ink-overdracht één met het materiaal zelf. De resultaten zijn heldere, prachtige, naadloos soepele overdrachten die nooit vlokken, peuteren, kreuken of barsten. Een warmteoverdracht zoals deze heb je nog niet eerder meegemaakt.

Hoe het werkt:
1. Kies een blanco. Pas een verscheidenheid aan compatibele T-shirts, onderzetters en draagtassen aan (apart verkrijgbaar).
2. Maak je ontwerp. Snij de Infusible Ink-overdrachtsvellen met je Cricut-snijmachine (apart verkrijgbaar).
3. Pas warmte toe. Breng je ontwerp over met Cricut EasyPress of een warmtepers.

Het Infusible Ink-systeem bevat Infusible Ink-overdrachtsvellen in verschillende effen kleuren en patronen, evenals Infusible Ink-pennen en stiften. Plus een groeiende lijst met  Infusible Ink-compatibele blanco's voor T-shirts, draagtassen en onderzetters.

Opmerking: de vellen zijn lichtgevoelig en raken beschadigd bij contact met vloeistoffen. Bewaar op een donkere en droge plaats.

4 Infusible Ink™-overdrachtsvellen 30,5 cm x 30,5 cm
Produceert prachtige, levendige, professionele en permanente warmteoverdrachten
Vereist compatibele Infusible Ink-blanco (apart verkrijgbaar) en Cricut EasyPress™ of een warmtepers die 205 °C (400°F) bereikt
Overgedragen inkten schilferen, barsten of kreuken nooit en laten niet los

© 2014 - 2023 Feeërieke | sitemap | rss