Navigatie

Make it yours, Pimp it !

Artikel 1 van 1
€ 19,95 (inclusief 6% BTW)
Aantal

De Silhouette CameoTM is een veelzijdige snijmachine. Zo veelzijdig zelfs dat sommigen door de bomen het bos niet meer zien. ​

Zelf fans van het eerste uur, wilden we ons enthousiasme met zoveel mogelijk mensen delen. Om iedereen wegwijs te maken in de wondere wereld van dit apparaat, maakten wij dit boek. Zo kan iedereen het maximum halen uit deze fantastische machine. ​

Dit boek bevat naast een technische uitleg ook heel concrete projecten om de nieuwe kennis onmiddellijk in de praktijk om te zetten. Geëtste glazen, stijlvolle muurstickers, leuke kaartjes, kleine doosjes, te gekke stempels, supermagneten en nog zo veel meer om allemaal zelf maken, te personaliseren en te ontwerpen.

Achteraan in dit boek werden bovendien twee thema’s volledig uitgewerkt. Zo vind je inspiratie om een stoer indianenverjaardagsfeest en een op maat gemaakte geboorteaankondiging te maken. Het zal u gegarandeerd enkele bewonderende blikken opleveren.

 

Of je nu met de Silhouette Cameo 1, 2 of 3 werkt of zelfs met de Silhouette Portrait of Silhouette Curio ...
Dit handboek is dé ultieme handleiding !
NB: Ook de creatievelingen onder jullie die een andere snijplotter hebben zullen hier veel inspiratie en kennis kunnen uithalen.

© 2014 - 2017 Feeërieke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel